Ingenting för Briggen

BRIGGEN TRE KRONOR

Rubriken är satt för att skona bloggarkompisen Briggen. Han (hon?) har nämligen klart låtit mig förstå att den här typen av blogginlägg av någon anledning plågar honom eller henne. Nu kan Briggen lätt och på ett för honom eller henne skonsamt sätt undvika att öppna det här inlägget.

Helt oberörd är jag till synes inte av den anonyme (-a) Briggens kommentarer. Det smärtar mig oerhört att mina inlägg är en sådan plåga för Briggen. Men som den hänsynsfulle person jag anser mig vara, vill jag på detta sätt ge Briggen chansen att avstå helt från att läsa inlägget. Det blir säkert svårt ändå, eftersom mina inlägg tydligen inte tidigare gått att avstå från att läsa.

Peggys konstiga försök att, som hon själv kommenterade det, "rearrange her nose", har sin förklaring i att jag började filma utan att bandet från början var medveten om vad jag gjorde.

Nu hoppas jag förstås att det ändå finns andra som gärna tar del av detta, även om det så tydligt framgår att jag är stolt, glad och tacksam för att min kära fru Peggy nu också får vara med och spela sin musik i detta härliga irländska band, O’Grejdi.

6 kommentarer

 1. Peggy

  Det var mycket omtänksamt av dig att skona Briggen genom att skriva en förvarning så där. Det skulle kännas fruktansvärt om Briggen gick i väggen genom att ytteligare plågas med ett blogginlägg till angående mig och min musik.

  Tack för ditt oändliga stöd, älskling!

 2. G&R

  Genom att så barmhärtigt förvarna och skona känsliga öron, så vill jag kalla dig för en ”skonare”. Värst vad mycket båt-snack det blev här nu.
  Nu ska vi lyssna på peggys musik.

  Hälsningar Gunnel och hennes Roddare

 3. Sture Haglund

  Hej Karl-Gustav. Tråkigt att du blivit trakasserad av någon som kallar sig Briggen. Jag vill dock poängtera att Briggen Tre Kronor inte har något med saken att göra. Tyvärr får man lätt det intrycket det genom att du illustrerat ditt inlägg med en bild av vår vackra brigg. Jag vore därför tacksam om du kunde förtydliga i ditt inlägg att du bara använt dig av bilden som en illustration och att det inte är Briggen Tre Kronor som förföljer dig.
  Med vänlig hälsning
  Sture Haglund
  Brigen Tre Kronor

 4. Karl-Gustav Sjöström

  Ett förtydligande är på sin plats i anledning av Sture Haglunds kommentar.

  Självklart har jag aldrig trott att det är Briggen Tre Kronor som så enträget förlöjligar mina blogginlägg! Jag ber om ursäkt för mitt val av bild.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.