Kommentarer igen

Ämnet börjar vara litet uttjatat, men jag tar upp det igen ändå.

Det förvånar mig storligen hur vissa av mina inlägg tycks i det närmaste helt sakna intresse både vad gäller kommentarer och antal gånger de läses.

Ett inlägg häromdagen, kort och snabbt skrivet, visar sig vara mer intressant än något annat jag skrivit. Hur kommer det sig?

8 kommentarer

  1. Gunnel

    Så är det Kalle. Man vet aldrig på förhand vilka inlägg som kommenteras. Det har sällan samband med hur mycket man filat på inlägget, tid man lagt ned eller ens ämnen som man själv tycker borde engagera.

  2. Kalle

    Om det gör nåt, undrar Smulan. Egentligen inte men såklart man måste undra över varför det är så, att ett par-tre snabbt nedskrivna rader intresserar mer än något längre inlägg, som också krävt anningen mer tid och tanke att skriva.

  3. Anne-Marie Mäkelä

    Jag tror att det kan vara så att en del texter är trevliga att läsa, men väcker inget direkt engagemang, det finns helt enkelt inget att kommentera. Isåfall skulle man bara skriva ”trevligt och bra skrivet” och det blir lite tjatigt. Men ibland kommer sådant som slår an en sträng i läsarens hjärta. Det kan var sådant som läsaren själv kan relatera till eller det kan vara något där känslan hos skrivaren går rakt genom dataskärmen. Då kommenterar man (jag i detta fall). Så tror jag att det är.

  4. Smulan

    Måste undra eller inte…..det är väl kanske så att:….ibland skriver man mer än vad man skriver.;-)

    Betyder att där kan finnas mer än man själv tänkt och tror i det lilla man skriver. Det är ju trots allt läsaren själv som avgör vad denne själv finner.:-)

  5. Kalle

    Till Smulan och Ann-Marie Mäkelä:
    Jag gillar, förstår och tar till mig era senaste kommentarer till 100 %!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.