”Finns inte” enligt Sony

Jag har tidigare berättat om att jag kunnat få tag på skivor till vår minidiskspelare. Märket är Sony och på Sony Sweden har man sagt mig att dessa skivor inte längre finns att få tag på.

En efterlysning av dem i en blogg häromdagen resulterade i att bloggaren Redstig från Vindeln gav mig tre webbadresser, där de aktuella skivorna kunde beställas – trots att de inte finns enligt Sony! Problemet med de ställena var dock att de bara säljer till företagare och inte till privatpersoner.

I besökte jag Kjell och Company i Umeå. Där fanns skivorna och de var av märket Sony!

Om jag litar på besked från Sony i fortsättningen får var och en gissa själva. Däremot kan jag rekommendera Kjell och Company, som jag redan sedan tidigare visste har "allt".

(Jag upptäcker nu att det tecken som ibland används i stället för "och" inte fungerar här)

En kommentar

  1. Ingemar Wincent

    Även jag har goda erfarenheter av den nämnda prylbutiken. De har mycket bra utbud och en ypperlig kundservice!

    Jag känner för övrigt igen mig i det beskrivna fenomenet med internetbutiker som endast säljer till företag. När man har varit på jakt efter någon udda sak, hittat webbsidor som säljer – och så visar det sig att man inte kan köpa….ja, då blir man minst sagt irriterad!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.