Konsekvenserna är viktigast, Smetana

Smetana och andra i den regerande alliansen försäkrar gång på gång att de inte har gjort något i syfte att försämra för de långtidssjuka m.fl utsatta grupper.

Så här skriver vår kommuns mest aktive (?) politiker, Hans-Inge Smetana, i en kommentar till en de kommentarer som han fått på ett blogginlägg:

Jag är på möten i kommunen, på länsnivå och på riksnivå. Jag har inte i vårt parti mött de människor du pratar om som drivs av att sätta dit människor med sjukdomn etc. Men jag har kanske missat dessa möten….

Hans "erkännande" beskriver på utmärkt sätt vad som hänt de senaste två åren. Han och de borgerliga kamraterna har varit på många "möten" och där bestämt saker utan att begripa vilka konsekvenser detta skulle få för väldigt många i vårt samhälle. Jag är inte helt säker på att de alla gånger har varit medvetna om följderna av sina beslut. Inte heller vill jag tro att man haft ett illasinnat syfte med sina beslut. Eventuella sådana syften har man nog inte ens talat med varandra sinsemellen om.

Jag tror alltså inte du missat några möten, Hans-Inge, men möjligen har du varit alltför blåögd på mötena för att rätt inse vilka konsekvenserna skulle komma att bli följden av det som i enighet avhandlats på dem.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.