Otroliga internet

Jag upphör aldrig att förundras över internet och allt – på gott och ont visserligen – som kan uppnås via det s.k. nätet.

Min fru, som är mycket aktiv på internet (men som ändå har tid att "ta hand om" mig" också),  lägger upp bilder och berättelser från våra resor på något som heter traveljournal.net.

Där berättar hon bl.a. om en närmast otrolig händelse vid vårt besök i Dublin häromåret. När hon visade sin bothran (en slag irländsk trumma) för den instruktör, som skulle ge henne en snabbkurs i trummans handhavande "he dropped his jaw". Undra på att han storögt tappade hakan, när han upptäckte att instrumentet ifråga, som var inköpt i Michigan nu hade återvänt via Sverige till det hus i Dublin, där det var tillverkad!

Fortsättningen är inte mindre otrolig. Ett bokförlag i USA sökte på internet efter material från Irland och fann då Peggys berättelse i Traveljournal. De ville köpa den och i dag fick hon per post två ex. av boken där hennes korta men ovanliga historia finns återgiven.

Imponerad över internet och som vanligt stoltheten jag känner över min fru fick mig att skriva detta. Hennes lilla berättelse är värd att läsa i sin helhet och det kan jag lätt fixa till dem som vill läsa den.

2 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Svar till SG8 (2010-02-24 13:12)
    Bra SG8 – du tyks vara en trogen läsare av mina inlägg. Du har alldeles rätt. Jag har berättat historien om vad som hände i Dublin. Grejen med dagens inlägg var att berätta ett amerikanskt bokförlag hittade historien och då inte på VK-bloggen med i Traveljournal. Det framkom kanske inte så klart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.