Vinst och förlust

Inom kort lämnar vi Brån för vår resa till Amsterdam. Här regnar det nu och där skiner solen, när vi kommer fram, åtminstone enligt en av väderlekssiterna.

Den känns redan som en vinst- och förlustresa. Vinsten ligger i att jag inte under kommande dagar kommer att förlora några rankingpoäng i Betapet.

Förlusten innebär att jag inte komer att ha så många läsare här under dessa dagar. Det dagligen stigande besökstalet ger mig så mycket kraft och glädje, om jag jag nu får överdriva en liten aning.

Nu kommer jag på en annan vinst. Säker finns de folk, som trots att de läser mina inlägg, nog tycker att de kunde vara oskrivna. För dem blir påsken en vinst.

7 kommentarer

  1. Elmar Friesli

    För det första skulle jag vilja säga att jag är mycket glad att du och Peggy finns. För det andra är jag personligen mycket tacksam för ditt skrivande, för du har en gåva att framföra dina tankar på ett roligt och spännande sätt, och du använder mångfalden i så en utsträckning att den stimulerar och motiverar läsandet till intellektuell, känslomässig och andlig tillväxt och mognad. Och var inte beskymrad, för man kan det inte göra rätt för alla människor. Och så ska det också vara. Men jag saknar dig redan nu! Jag önskar er en gång till en trevlig semester och En Glad Påsk!

  2. görel Björk

    Hej på Er!
    Glad påsk och en underbar resa till tulpanlandet. jag har sett inslaget på din blogg, underbart Kalle. Hoppas att ni får ett bra väder och att din förkylning släppt.
    Hälsningar till dig och Peggy.
    förresten Bosse och jag har vår 49-åriga bröllopsdag idag.

  3. Karl-Gustav Sjöström

    Svar till görel Björk (2010-04-01 19:30)
    Tack för varningen. Vi hade nog tänkt göra det ändå i rent studiesyfte. Men vi nöjde oss åt en ”konstig” doft utomhus från ett par cigarettrökande ynglingar.

  4. Karl-Gustav Sjöström

    Svar till görel Björk (2010-04-01 19:30)
    Hej Görel och Bosse! Kul med en kommentar från er. Min kommentar till Jan Nilsson hamnade fel som en kommentar till er, som ni ser. Vi har haft det bra och fökylningen är i stort sett borta nu. Ett och annat blogginlägg torde följa efter detta.

  5. Karl-Gustav Sjöström

    Svar till Elmar Friesli (2010-04-01 09:40)
    Men nog tar du väl ändå i litet i överkant nu? Såklart tar jag ändå trots allt åt mig av det du skriver. Tack för det och tack för påskhälsningen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.