En arbetsam vännäspolitiker

Det blir litet mycket Smetana nu, och den här gången gäller det inte pappa Smetana utan grabben hans.

Frågan är om inte Hans-Inge Smetana är den av kommunens politiker som skall ha ett stipendium i flit och ambition nu på terminsavslutningen, om den nu inte redan varit förstås. 

Jag har en alldeles bestämt känsla av att han varit den mest flitige motionären av alla sina fullmäktigekompisar. Och hur det än har låtit från mig i mina blogginlägg i debatt med honom, kan jag inte förneka att han och hans parti tar upp en hel del viktiga frågor. Men framförallt är det den energi han visat som skall premieras.

Bra jobbat, Hans-Inge! Synd bara att du med ditt lilla parti inte har större tyngd bakom orden. Ta nu bara inte detta som en anspelning på din muskulösa kroppshydda! Där finns förstås tyngd nog.

Hur är det förresten med de övriga partiernas motionerande? Centerpartiet hör ju av sig, men de övriga då? Skriver de bara under KD:s motioner och nöjer sig med det?

En kommentar

  1. Hans-Inge Smetana

    Tack för din uppmuntran Kalle. Jo det stämmer jag ligger nog med antingen som skribent eller som medskribent i ungefär 75% av de motioner som är inlämnad. Har tyvärr missat denna skrivning tidigare. Gillar att förändra så det är incitamentet för att fundera på hur ett o annat kan göras på ett smartare sätt. Sen är det ju så vansinnigt roligt att påverka. Men tyvärr så tycker den nu sittande majoriteten inte alltid om det jag skriver. Men som du också konstaterar så står jag ”tung” både i den Kristdemokratiska- samt ”Vännäsmyllan”. Men återigen Tack Kalle! Nu blir jag sugen på fler motioner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.