Lovord till internet

Trots allt av mycket tveksam karaktär som finns på internet och trots allt mindre bra som internet kan orsaka, så vill jag verkligen tala väl om företeelsen.

Här sitter jag nu massor av mil hemifrån och ännu flera miles från rummet hemma i Brån, där jag har alla mina pärmar med betalda räkningar.

Nyss har jag betalt mina egna, gjort vissa överföringar mellan konton samt också betalt en räkning på väg att förfalla som tillhör en av mina huvudmän.

För att inte tala om hur lätt jag kan hålla mig informerad om vad som händer i Sverige och hemma i Vännäs. Till detta kommer så möjligheten att hålla kontakt med de flesta av mina vänner via internet. Snart skall jag ringa en av dem via Skype.

Nyss fick jag t.ex. via VK-bloggen och en bloggare från grannbyn veta, att en hårfrisering öppnat i Vännäsby. Det var inte så länge sedan jag såg dem blästra huset fri från dess röda färg. Jag undrar nu förstås vilken färg huset har i dag.

Via bloggen och vissa aktiva vännäsbloggare kan jag också om och om igen läsa om hur inkompetenta och farliga Socialdemokraterna är, om de får fortsätta regera landet och Vännäs. Där får jag också lika ofta veta hur viktigt det nu är att se till att det blir ett skifta av makten till den kompetenta, ansvarskännande och alltid rättänkande borgerliga alliansen.

Något som helst problem borde jag väl därför inte alls ha på valdagen.

2 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Svar till Jan Nilsson (2010-05-22 16:15)
    Lol, som man säger i chattarkretsar – du kan verkligen låtsas missförstå, när det passar! Jag hoppas nu bara att andra, mindre smarta läsare, på allvar missar satiren i mina avslutamnde ord.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.