Ett land i sorg?

 

Vänstermannan Leif Åhman, ledamot i kommunfullmäktige, är kanske en av vänsterpartisterna i Vännäs som behöver tröstas i anledning av den valförlust de fortfarande tycks sörja – åtminstone enligt deras lokala webbplats.

 

Vänsterpartiets ordförande stannade hemma under det stora bröllopet igår. Frågan är om inte V-sympatisörerna i Vännäs borde stanna hemma också och då  i soffan på valdagen i höst.

Ingen kan väl vilja rösta på ett parti, som i vart fall i Vännäs än i dag så till den milda grad sörjer valförlusten 2006, att det fortfarande "gråter" över den på sin lokala webbplats!

Trots välmenta påminnelser om saken från min sida, kan man fortfarande på deras ingångssida på webben läsa följande:

"Landet i sorg

19 september 2006 19:35 Jonas Björkholm

Trots maktskiftet i riksdagen så behåller vi tillsammans med Socialdemokraterna majoriteten i fullmäktige. Vi tappade ett mandat (till Miljöpartiet) och har nu fyra, Socialdemokraterna behåller sina 15. På den borgliga sidan så tappade Fp ett mandat till M."

Ett parti som 2010 inte har några viktigare och mera dagsaktuella saker att informera om på sin webbplats, borde nog ta sig en allvarlig funderare över sin framtid i det politiska livet i Vännäs.

Socialdemokraterna behöver deras röster för att kunna stanna kvar i majoritetsställning, men behöver de också de sörjande vänsterpartisternas hjälp i övrigt?

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.