Moderaternas vallöften

På Vännäsdagarna fanns ett stånd med ett gäng glada och segervissa moderater. Jag fick en "praktisk" kundvagnsnyckel av dem med ett underförstått vallöfte "light".

Nu visar det sig emellertid att det underförstådda "vallöftet" om att inte längre behöva stå vid kundvagnsstället utan vare sig fem- eller tiokronorsmynt, är intet värt.

Kundvagnsnyckeln duger nämligen inte på Konsum i Vännäs. I dag skall jag prova om det passar på ICA. Om det gör det, så förstår jag att det inte bara räcker att byta parti utan jag måste också byta livsmedelsbutik. Jag får också ett slags bevis på det som folk i bland påstår, nämligen att Konsum inte är till för moderater och kanske för några borgerliga kunder heller.

Länge har jag känt, att många av moderaternas vallöften inte alls intresserar mig. Och så får jag då äntligen ett, som dessvärre visar sig vara värdelöst!

Litet extra reklam kan han dock få den gode Jan, eftersom jag fortfarande tycker att han är en bra riksdagskandidat för sitt (!) parti.

4 kommentarer

  1. Jan Nilsson

    Pappa Tores familj var kooperatörer och han var medlem i ”Konsum” hela livet. Själv handlade jag där senast i förrgår.*s*
    Jag trodde alla butiker med kundvagnslås hade sådana som tog både femmor och tior. Mångfald du vet. 😉

    Det finns många vallöften från Moderaterna du kommer att få stor nytta av, även om du kanske inte skulle erkänna det i förstone.
    Men tack för reklamen, kalle!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.