Många kommentarer

En delvis ny erfarenhet för mig är att få många kommentarer på ett inlägg här. Med detta följer ett mindre problem.

Ibland är det svårt att veta till vem en viss kommentar riktar sig. "Du" betyder ju ibland jag som skrivit inlägget men ibland betyder det vem som helst av de övriga kommentatorerna.

Jag "syndar" ibland mot detta själv. När jag inte gör det, låter jag det framgå av kommentaren vem jag riktar den till. Det är så lätt att t.ex. börja kommentaren så här: "Jag delar inte alls din uppfattning, Gabriel, o.s.v.". En del börjar kommentaren med att skriva "Hej Karl-Gustav!" och då är det ju solklart till vem kommentaren riktar sig.

Visa oss gamlingar, som har svårt att fatta och hänga med bland alla kommentarer, den hänsynen, så är ni hyggliga.

Fördomar mot gamla människor har jag tydligen också trots allla mina år inom äldreomsorgen, eller är är det kanske tack vare den erfarenheten som jag har det.

4 kommentarer

 1. Tommy

  Hehe! God morgon K.G Visst är det väl kul med många kommentarer då ser man att ens åsikter berör, på gott o ont.
  Kan hålla med om att ibland är det svårt att få ett sammanhang i en kommentarsrad med tex 30-40 inlägg så visst vore det bra om man preciserade vem man riktar sig till.

  Mvh

 2. Nya tider

  Det värsta med sosse-tiden var att man kunde vara frisk som wirenblad och ändå gå på någon form av bidrag eller flera. Är det inte bättre att spara sånt till vår pension eller till de som behöver. Nu skiljer det ju väldigt lite mellan sossarnas politik och alliansen. Förmodligen därför det är en populär politik, men varför är alla sossebloggare så fästa vid att skriva om moderaternas politik. Ni kan väl istället skriva om er egen, era/dina idéer (använd fakta) och hur det kommer bli med Mona vid rodret. Skriver ni lite för att slippa stå till svars vid eventuell seger?

 3. Karl-Gustav Sjöström

  Svar till Nya tider (2010-07-30 09:14)
  Det var en fullständigt obegriplig kommentar som du, ”Nya tider” lämnat i anledning av mitt inlägg om att rikta kommentarer tydligare till den vars inlägg man vill kommentera.

  Och passa dig för att kommentera personers hälsotillstånd, eftersom det ju kan uppfattas som personangrepp!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.