Backjobb

Backjobb heter det visst, när någon måste göra om ett jobb som inte är vad beställaren hade förväntat sig. I dag lämnar jag in vår bil just för ett backjobb.

Jag borde kanske känna mig ordentligt missnöjd, men gör det inte och det av det enkla skälet att det företag som misslyckats med sitt jobb, hittills bemött mig så väl. AC-anläggningen reparerades för dyra pengar inför vår resa till Trondheim, men fungerade dessvärre inte som den skulle.

Det är troligt enligt företaget, att den nya kondensorn till AC-anläggningen som man monterade var behäftad med ett fel. Nu kommer den i så fall att bytas. Problemet för mig är att man ju först måste konstatera att så är fallet och sedan beställa en ny och den får man inte hem förrän i morgon. Bilen måste stå kvar hos dem över natten eftersom man måste "öppna" den helt i fronten för att komma åt och sedan åtgärda den i morgon.

Att för mig övernatta i verkstaden på Västerslätt är förstås helt otänkbart. Vad gör man då? Jo, jag erbjuds helt enkelt att få låna en bil tills i morgon. Chefen själv lånar ut sin!! Stiligt, eller hur? Jättehyggligt även av min syster och svåger, som låter mig vänta de första timmarna i deras hus, trots att de själva är bortresta.

Företaget, som verkligen är värd litet gratisreklam, är Mobilkyla AB.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.