Försvarslösa Moderater

Det är alldeles uppenbart, att det inte finns något försvar för Moderaternas stenhårda försvar för att hemlighålla dem, från vilka de får sina bidrag.

Jan Nilsson kommer med ett slags försvar, helt väntat f.ö., genom att peka finger åt Socialdemokraterna som ju får massor av miljoner från LO. Eller skall man kanske ta detta påpekande från honom positivt, eftersom det ju är ett exempel på öppenhet, en öppenhet som Moderaterna av någon outgrundlig anledning är rädd för. Kanske är den inte så outgrundlig ändå!

Men varken han eller någon annan av de Moderater, som nog läst mitt inlägg också, försöker förklara vilken valhemlighet de vill värna, när de inte kan berätta vilka företag som stöttar dem ekonomiskt.

 

3 kommentarer

  1. Jan Nilsson

    När nu Vännäs har ett sådant genomslag i den regionala bloggvärlden och syns mycket mer i Umeåregionen så måste man ju ta sitt ansvar och se till att inga framstående företrädare gör bort sig. Även om det råkar gälla dem som står i fara att rösta fel av gammal vana. 😉

    Nej, jag ringde även för att kolla vad jag eventuellt kunde ha missat för egen del. Fick inte ihop resonemangen riktigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.