Ett svårt val

Så här kan också en brygga se ut.

Ibland ställs man inför svåra val. Här står valet mellan ett spännande fullmäktigesammanträde den 20 december och ett avslutande tandläkarbesök samma dag och tid.

Det är mästarbloggaren Jan från Vännäsby, som gör det så frestande att skjuta upp tandläkarbesöket och köra med den provisoriska bryggan över jul och nyår.

Risken att den skall lossna mitt i julmaten gör att fullmäktigemötet nog får vara även för den här gången. Jag får lita på att vännäsbloggarna redogör för sammanträdet i stället. Ett och annat ord om det torde jag förstås även kunna finna i VK.

Ändå torde nog mitt val vara mindre svärt än de val som skall göras i fullmäktige!

2 kommentarer

  1. Kristine

    Jag har att välja mellan fullmäktige eller att gå till kyrkan för att lyssna på barnens sång (skolornas julavslutning). Jag väljer att gå till kyrkan men kommer att ”kasta” mig över datorn när jag kommer hem för att förhoppningsvis få veta hur det ha gått i fullmäktige.

  2. Monica Wahlström

    Karl-Gustav och Kristine! Det kan nog bli ett spännande KF på många sätt! Ett tips kan vara att kolla av kommunalhuset, man vet aldrig, det kanske håller på även efter tandläkar- och kyrkobesök!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.