Vännäsmoderaternas demensboende

Mästerbloggaren, Jan Nilsson, från Vännäs har enligt sitt blogginlägg i dag läst något viktigt i ett gammalt ex. av DN. Jag tror dock inte att det han läste var nytt för honom.

Det han läste var om underbemanningen på våra demensboende. Att han skriver om det får mig nu att undra om också andra Moderater i Vännäs äntligen kommit på något riktigt viktigt att arbeta för, nämligen personalbemanningen på vårt annars så fina demensboende i Vännäsby.

Hur skall annars hans inlägg tolkas? Blygsam (?) som han är inför sitt eget partis goda sidor, glömmer han att nämna hur det ensam var emot den stora investering som krävdes för att förse ett relativt litet antal barn och ungdomar med en spelbar fotbollsplan annan tid än sommartid.

Om än litet motvilligt vill jag här ge hans parti en eloge för det. Det kan jag göra även om jag än inte vet till vilka andra ändamål Moderatern hade tänkt sig använda konstgräsplanspengarna.

Även om detta väl är att betrakta som historia nu, är det nog fler än jag som undrar över det.

3 kommentarer

  1. Andreas Jansson

    Det är en sak att skriva fina blogginlägg och en annan sak att jobba med budgetar.

    Med herr Nilssons parti tillsammans med KD så skulle kommunen ha haft ännu mindre pengar till sina verksamheter.

  2. Hans-Inge Smetana

    Håll dej till sanningen Andreas. KD har inte sagt ner till fotbollsplanen. Du har tidigare uttryckt att KD alltid går ihop med M. Vad stöder du det på du som inte varit med i politiken? Läs på lite så du nyanserar din bild. Vilka pengar vill inte KD lägga i kommunbudgeten? ANge på kronan för du verkar veta mer än jag som har sittit med budgetarna i över 10 års tid.

  3. Andreas Jansson

    Det är absolut inte min mening att fara med osanningar.

    Jag har inte beskyllt KD för att vara emot konstgräsplanen, det var bara M.

    Vad jag grundar mitt andra påstående är senaste tidens protokoll och rapporter jag har tagit del av, med det sagt så har jag aldrig sagt att KD och M ALLTID göra samma sak. Läs bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.