Undrens tid

En kär gammal vän sitter nu återigen på min arm!

Att vi även i dag lever i undrens tid har jag nyss erfarit. Eller vad sägs om detta?

För en tid sedan slutade mitt armbandsur att gå. Det var dags att byta batteri, vilket jag också gjorde, men se efter detta så gick den inte längre. Hos Ur & Guld i Vännäs föreslog de att jag skulle skicka den till urmakare i Umeå för eventuell åtgärd. Därifrån skulle man höra av sig, innan man gjorde något åt den.

Det gjorde man inte och när man ringde från Ur & Guld gavs det tråkiga beskedet att det enda man kunde göra var att byta hela "urverket" och det skulle kosta hela 800 kronor. Till det tackade jag nej.

I dag gick jag in hos Ur & Guld för att hämta den dödsdömda klockan och samtidigt köpa ett armband till den klocka som min svåger vänligen hade gett mig.

Döm av m in förvåning, när jag upptäcker att klockan går och att den dessutom visar rätt tid och rätt datum! Än är alltså inte undrens tid förbi.

Det slår mig nu hur nära jag var att bli lurad på 800. Hade det varit en dyrbarare klocka, skulle jag säkert ha accepterat ett byte av urverk.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.