Amerikabrev

I dag fick vi ett brev från Amerika, ett vanligt brev alltså med frimärke på.

Under en av våra cykelturer under vår vistelse i Michigan i fjol besökte vi en äldre man, som flaggade med den svenska flaggan och hade en skylt uppsatt vid vägen, som sa "Välkommen". Han var svenskättling och visade sig vara mycket intresserad av oss och Sverige. Vi hade tänkt besöka honom ytterligare en gång, men det blev inte av.

Peggy skickade ett julbrev till honom och jag skrev ett brev och skickade med några CD-skivor med musik från Peggys olika band.

I dag kom ett brev från honom med ett fantastiskt erbjudande. Han lovar nämligen att hämta oss i Chicago och skjutsa oss tillbaks dit, när vi skall hem. Han vet inte att vi alltid hyr en bil där och så gör vi även i år.

Han är hur som helst en mycket fin man, som vi kommer att besöka även i år.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.