Vågar jag?

Morgonsolen har gett mig en oemotståndlig lust att putsa fönster.

Men vågar jag det? Klockan är bara 6:40 och grannarna kan ju se mig. Brorsan sover men jag känner mig full av energi.

8 kommentarer

  1. Peggy Sjöström

    Vadå ”vågar”? Fattar inte varför du känna dig rädd för att grannarna må iaktta dig vara energisk och duktig! Grannarna kommer minsann att bara bli imponerad av dig och din viljan att jobba! Det finns dessutom flera sysselsättningar som är värt att ”stå emot”, så kör hårt du …. jag är bara tacksam för din insats!

  2. Karl-Gustav Sjöström

    Svar till Peggy Sjöström (2011-08-03 07:30)
    Jag vill ju inte att det skall tro att jag är en gammal idiot som inte har något annat och viktigare att göra än att putsa fönster så tidigt på morgonen.

  3. marcel

    Ja, nog funderade jag och min fru när vi såg dig putsa fönster 07.30 då vi cyklade iväg till Vännäs. Vi sa till varandra; Vad är det för fel på Kalle, 70 bast som han är borde han sitta och dricka en kopp kaffe och läsa tidningen så här dags. Inte kan han väl skruva upp ambitionsnivån i grannskapet så här högt. För att citera en annan länsbo: Han bort skämmes ta me fan.
    Jag sitter nu kl 09.30 och dricker en kopp och tar det lugnt. Spanar tvärs över för att se om Kalle lyckats lugna ner sig, men sikten är för suddig, undra om jag måste sätta igång med fönsterputsning nu.
    Heja Kalle!

  4. Peggy Sjöström

    Du skrev – ”Jag vill ju inte att det skall tro att jag är en gammal idiot som inte har något annat och viktigare att göra än att putsa fönster så tidigt på morgonen.”

    Jag upplevde din kommentar som en kvinnosaksfråga! Fönsterputsning är traditionelt ett arbete som hemmafruar utför (åtminstone i USA). Så, att antyda att detta arbete är lojligt eller t.o.m. pinsamt att utföra kommer väldigt nära att underskatta kvinnors insats i hemmet.

  5. Karl-Gustav Sjöström

    Svar till Peggy Sjöström (2011-08-03 10:30)
    Där fick jag så att jag teg! Men du vet ju att jag om någon verkligen inte underskattar kvinnans arbete i hemmet, eftersom det är ju vad jag som hemmaman nu gjort i några år, eller hur?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.