Negligerad

Den senaste tiden har jag lagt märke till något, som jag gärna vill delge mina läsare. Jag vill bara konstatera fakta och alltså inte uttrycka besvikelse och frustration.

Vad jag lagt märke till är att annars så skrivkunniga och talföra företrädare för de politiska partierna i Vännäs inte längre bryr sig om mina "påhopp" – ja en av dem har faktiskt kallat mina inlägg för just påhopp om än med ordet försett med citationstecken.

Naturligtvis har jag undrat litet vad det kan bero på. Ibland tänker jag då att det bara beror på att de inte ser minsta anledning att bry sig om vad jag skriver. Hade jag väldigt få läsare, skulle jag förstås tro att inga andra heller gör det. Nu har jag faktisk många läsare och inbillar mig att även de skulle vara intresserade av att få läsa kommentarer eller eller inlägg i samma ämnen från de "påhoppade".

Mer och mer övertygad blir jag i stället om att det jag ser bara är ett bevis på att även lokalpolitiker ibland finner det bättre att negligera besvärliga frågor från väljarna än att försöka besvara dem.

En av politikerna, en "stor" man inom sitt parti har f.ö. nu för andra gången lovat att återkomma i ett särskilt blogginlägg eller åtminstone i en kommentar utan att göra det.

Mitt förtroende för honom som politiker är nu för alltid förbrukat.

En del har låtit mig förstå, att de på grund av sin höga arbetsbelastning vare sig har tid att läsa eller kommentera blogginlägg. Mitt råd till dem är att inte längre vara med bland VK-bloggarna.

Så länge som så många läser mina inlägg, som av åtminstone en vännäspolitiker uppfattas som påhopp, kommer jag att fortsätta med dem.

2 kommentarer

  1. Ulf Eriksson

    Hej Karl-Gustav
    Jag tycker nog du överdriver när du skriver att dina synpunkter uppfattas som påhopp. Om du uppfattar uteblivna kommentarer som att jag negligerar dina åsikter så kan jag tala om att jag följer det du skriver och kommenterar ifall det finns anledning.

    Jag uppskattar att du har ett samhällsintresse och önskar att fler Vännäsbor hade detsamma.

  2. Karl-Gustav Sjöström

    Svar till Ulf Eriksson (2011-08-21 19:51)
    Tack för de orden, Ulf. Men det ÄR faktiskt så att en ledande politiker i Vännäs använt ordet ”påhopp” och det jag skriver som inkluderar honom. Visserligen hade också han citationstecken kring ordet. Jag tror att han trots allt uppfattar en del av dem som påhopp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.