Bravo Vännäscentern!

Ny hemsida för Vänsterpartiet i Vännäs.

Så här ser det ut längst upp på Vännäscenterns ingångssida.

Via en bloggare i grannbyn fick jag kännedom om Vännäscenterns nya webbplats, eller "hemsida" som de flesta föredrar att säga.

Såklart gick jag för att ta del av den. Sidan imponerar och tycks vara väldigt aktuell, åtminstonne i dag.

För en tid sedan granskade jag övriga vännäspartiers webbplatser och redogjorde här för resultatet. Det var minst sagt blandat och på många ställen rent bedrövligt.

Hur ser det ut i dag? En snabbkoll visar följande:

Nya Moderaterna
De toppar sin ingångssida med högst inaktuella händelser och inbjuder till valvaka med allianspartierna den nittonde september 2010! Övriga "nyheter" på samma sida är lika gamla. Via länkar från sidan kommer man dock till aktuellare information.

Socialdemokraterna
På ingångssidan möts man bl.a. av 2010 års valmanifest samt en kallelse till årsmötet den 21 mars 2011!
Det ger ingen bra bild av partiets försök att hänga med på internet.

Vänsterpartiet
Vänsterpartiet talar om redan i översta rubriken på ingångssidan att man nu har en NY webbplats. På första raden står sedan "dec 20 2010". Datumet borde tas bort eller göras så att det ändras med automatik dag för dag.

Kristdemokraterna
Jag kunde inte hitta deras webbplats, om man nu inte skall se Smetanas webbplats som partiets. Där surfade jag runt en stund, tills dess min weebläsare helt låste sig, när jag försökte öppna en PDF med engelsk information.

Folkpartiet
Deras sida ser fin ut och förefaller också vara aktuell.

Centerpartiet
Centerpartiet "leder" än så länge med hästlängder före de övriga partiernas webbplatser. Dessutom nås man av information från det partiet via Twitter.

Bravo Vännäscentern!