Schlingmanns propagandaministerium

Moderaternas propagandamaskineri är i full fart med att organiseras under PR-geniet Per Schlingmanns ledning. Om det kan man läsa i Aftonbladets ledare i dag.

Det som möjligen borde vara ett "propagandaministerium" för regeringen är tydligt på väg att bli Moderaternas eget ministerium. Småpartierna i regeringen har all anledning att passa sig så att de inte blir ytterligare marginaliserade.

Det är inte svårt att se likheten med det propagandaupplägg som en viss öststat bedrev under sin storhetstid. All information som går ut till offentligheten tycks man först vilja godkänna.

Här kan ni läsa ledaren

3 kommentarer

 1. lf

  Jag skulle vilja genom din blogg komma med några funderingar.Jag har uppfattat dej som en sympatisk och solidarisk person.
  Jag har några år kommenterat i olika politiska frågor.Jag tror att jag har försökt att kommentera utan för att tränga in på privat område.
  Möjligenheten att välja har blivit regeringens slagord.Detta är ett förtäckt system att införa klasskillnader som rådde på 1900-talets första hälft.
  Jag upplevde det då men trodde aldrig att jag skulle få uppleva det idag.
  Denna enorma girighet som trängt in i de sociala systemen och i politiken i dag får man nu uppleva en gång till.
  Var finns solidaritetstanken? Detta ord som är det finaste i mina ögon,betraktas nog av många som ett skällsord idag.
  KG, i mina ögon är du en som står upp i kampen för ett bättre samhälle och för solidaritet.
  KG jag önskar dej och de dina en GOD JUL.

 2. Nej, nej, nej, nej, nej ...

  (AB ikväll)
  ”Carema Care uppmanar anställda att tävla om att spara in på äldres mat och hygienartiklar.Kommunal och Vårdförbundet fruktar att alla larmrapporter minskar intresset för att jobba inom vården.

  Det är på äldreboendet Kastanjen i Järfälla de anställda får tävla om att minska kostnader. Carema har också ett eget spel för personalen, med ”inställningskort” som ”Den bästa förbättringsidén är den där jag kan spara timmar och minuter”, skriver Dagens Nyheter.

  – Vad Carema gör är att låta girigheten ta steget över gränsen. De flyttar fokus från brukare och medarbetare till bara pengar, säger Annelie Nordström, ordförande för Kommunal.”

  Stoppa vansinnet! NU!

  SOS

 3. Karl-Gustav Sjöström

  Svar till Nej, nej, nej, nej, nej … (2011-12-22 19:40)
  Det hemska och fullständigt obegripliga är att alliansen trots allt vad som framkommer kring privata äldreboenden ändå förordar dem i den heliga ”valfrihetens” namn! Man låtsas ta i med krafttag, men men kan inte säga ifrån på riktigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.