Ha ja int vare dukti?

 

Jag är så stolt och så nöjd över att jag äntligen börjar förstå mig på Pinnacle. Och inte är jag blyg att berätta det heller!

Men jag måste erkänna att jag haft god hjälp från en kompis i Skåne, inte minst uppmuntrande ord. Blåsten i kamerans mikrofon är förstås störande. Säkert finns det sätt att få bort det oljudet. ( Hur lätt som helst. Nu har jag kommit på hur man gör)

2 kommentarer

 1. Sten-Olof Högberg

  Tack för komplimangen Kalle! Men du verkar komma på det mesta själv.
  Jag har ett redig.program som jag har svårt att komma igång med.
  (Final-Cut Express ) får ta i tu med det till hösten.
  Idag verkar det som om det är strålande väder över större delen av vårt avlånga land. Har klippt gräset precis. Senare skall vi ha gemensam städning och lite trädgårdsarbete i bostadsrättsföreningen,samt grillning.
  Vad har du kommit på för lösning angående icke önskvärt ljud i kameran? Extra mic eller? Ha det bra båda två i vårsolen!
  Lena hälsar
  Hälsningar
  Sten-Olof

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.