Jobbrist

Något fel måste det väl ändå vara, när en så arbetsam yngling som jag nästan dagligen känner sig arbetslös och understimulerad.

Den här veckan hoppas jag dock att posten skall innehålla saker som ger mig uppgifter att ta mig an. Men vad gör jag fram till 13-14-tiden då posten kommer? En långpromenad torde bli ett sätt att slå ihjäl litet tid.

Till alla er som längtar till pensionen – mycket är skönt med den men långt ifrån allt. Hur man upplever den beror förstås mest på ens personliga läggning och graden av trivsel på det jobb man hade innan pensioneringen.

2 kommentarer

  1. Hans-Inge Smetana

    ..och hur fortsatt intresserad man är av livet och nya saker. Tror Kalle att du hör till en minoritet av svenska folket som fortsatt alltid kommer vara nyfiken på livet oavsett ålder.

    Önskar jag kunde se en dag som dej att inte ha nåt speciellt på förmiddan. Du kanske ska ta en del uppgifter från mig. Hade du tillhört rätt parti så vore det ju fullt möjligt. Ja du hinner ju fundera om 🙂

    Alf Svensson brukar säga att ålder är ingen sjukdom. Och det är ju sant. Men i Sverige blir man pensionerad, medan i en del andra länder är man på topp då man börjar vara över 70 år och erhåller förtroendeupdrag i samhället. Se tex Ryssland.

  2. Karl-Gustav Sjöström

    Svar till Hans-Inge Smetana (2012-11-05 08:36)
    Det ligger mycket i det du säger, Hans-Inge. Jag skulle nog inte klara de uppgifter du har – möjligen skulla jag kunna hjälpa dig att sätta sprätt på dina arvoden från de många uppdragen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.