Föredömligt Åkesson

Med risk att bli missförstådd valde jag ovanstående rubrik till inlägget.

Säg vad man vill om Åkesson och hans invandrarfientliga parti – och mycket både vill man och kan man säga om det! Här har han handlat föredömligt.

Vad jag menar är föredömligt är att han utan dröjsmål gjorde sig av med en av sina närmaste män. När de mera rumsrena partierna drabbas av sina ministrars och andras felsteg, brukar de få "säga upp sig" själva. Partiledningarna hukar sig och vidhåller ofta t.o.m. att de fortfarande har förtroende för dem som felat.

Åkesons snabba agerande är ett smart drag och jag tror tvärs emot vad experter sagt att detta kommer att gynna honom i stället för motsatsen.

4 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Svar till Katarina Hampusson (2012-11-15 08:45)
    Tack Katarina! Efter att hört och läst experter i dag på morgonen började jag tror att jag gjort bort mig ordentligt, men kanske ändå inte… Såklart jag hoppas på att jag har fel, när jag misstänker att Åkessons agerande kommer att gynna SD.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.