Påkörd

 

Idag blev jag påkörd av en annan bil, men en otrolig tur gav ytterst begränsade skador.

Efter kort samtal med ett par Vännäsmoderater, gick jag direkt till min parkerade bil för att starta hemfärden. Försiktigt backade jag ut från parkeringsplatsen, när så en kraftig smäll fick mig att tror att jag ändå hade backat på någon. Jag hann t.o.m. tänka, att det var "fel" sida på bilen som tagit smällen. Den andra sidan har nämligen en skada sedan förut!

Utanför bilen stod en kvinna som direkt "erkände" att krocken var helt hennes fel. Och jag som trodde att det var mitt! Det visade sig att hon hade backat ut från sin parkeringsplats. Hennes dragkrok hade precis träffat mitt vänstra bakhjul och spräckt "navkapseln" – eller vad den nu heter.

Glad som jag blev över att skadan var så begränsad sade jag något i stil med att "det här bjuder jag på". Incidenten slutade att vi gav varandra en spontan kram och kunde sedan skiljas som om ingenting hade hänt.

 

2 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Svar till Peggy Sjöström (2013-02-20 14:54)
    Tack Peggy, men kostnaden är så låg att det inte är något att dela på. Hade den varit större, skulle jag nog inte varit så snäll att jag bjudit på den. I’m a tightwad as you know 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.