Vad engagerar Peder Westerberg?

När jag läser Per Westerbergs (F) blogginlägg blir frågan i rubriken väldigt aktuell för mig.

Han bryr sig uppenbarligen mer om vad de politiska motståndarna till vänster gör, i det här inte gör, än om sin egna väljare och andra som funderar på vem de skall rösta på till hösten.

När dessa via olika vägar ställt sig frågande inför rekryteringen av omvärldsstrateg, struntar han i dem. Åtminstone visar han inte offentligt att han bryr sig om dem.

Men däremot när Vänsterpartiet uteblir från ett utbildningstillfälle för förtroendevalda, utgjuter han sitt ogillande över detta. Nog finns det väl anledning att fråga sig vad Westerberg bryr sig respektive inte bryr sig om? Just nu ser det i alla fall INTE ut att vara kommunborna, bland vilka han har en och annan väljare också.

3 kommentarer

 1. Nisse

  Hej Karl-Gustav! Instämmer i din analys! Varför hålla samtliga politiker i de etablerade partierna i Umeå tyst i frågan? Skulle medborgarna få säga sitt, skulle säkert tjänsten(erna) avskaffas! Vad gör en omvärldsstrateg för konstruktivt för kommunen? Kan tystnaden vara tecken på nepotism? Kliar du min rygg, kliar jag din!

 2. lf

  Här har en person från vår grannkommun som öppnat upp våra ögon för vad som sker i vår kommun.
  Har han blivit överöst av kritik på sin blogg? Jag kan inte se det.Om det inte finns kritik då har han nog rätt.
  Vi vanliga människor måste beundra de som kan kritisera de förhållanden som råder i samhället.
  Är det fel? Jag kommer aldrig att acceptera den korruption som råder i politiken.

 3. Molly

  Tack If o Karl-Gustav! Det finns ingen annan väg att nå deras svammel! Jag hoppas fortvarande, att Kommungranskning får nog många tips för att ta fram frågan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.