”Vänsterrosor” till Moderaterna

"NYPLOCKADE" ROSOR DIREKT FRÅN KEUKENHOF

I går visade jag här resultatet av min egen snabbkoll av vännäspartiernas webbinformation. Jag fann den i många fall mer eller mindre dålig och för Moderaterna helt obefintlig.

Där fanns några partier angivna, som jag tyckte verkligen hade all anledning att kommentera inlägget och om möjligt försvara eller förklara sina eländiga "hemsidor".

Alla dessa partier måste ha haft åtminstone någon, som tagit del av inlägget. Det hade ett rekordstort antal läsare. Jag tycker t.o.m. att samtliga vännäspartier borde kunna besvära sig med att ta del av de tämligen frekventa blogginläggen från några få av oss Vännäsbor.

Ett parti utmärkte sig över alla andra, nämligen Moderaterna. Från dem fick jag – och andra – snabbt en förklaring till varför de inte ens har en dålig lokal webbplats; den saknas faktiskt helt men är på gång.

Alla partier tycks det här valet avse att så långt möjligt använda sig av internets möjligheter, men gör det definitivt inte.

3 kommentarer

  1. Jan Nilsson

    Tackar, tackar! Så du fick med dig de tjusiga rosorna från Amsterdam? 😉
    Det har funnits en insomnad M-sida i Vännäs som tagits bort. Det kommer som sagt en ny. Fattas en del skrivande från undertecknad och faktiskt ett par koder också, hörde jag igår. Men vi är på G! En av de unga har tagit på sig det tekniska ansvaret.
    Sen vill jag nog ändå mena att vi nyttjar nätet en del….
    Men än en gång tack för de fina ”vänster(?)rosorna”.

  2. Karl-Gustav Sjöström

    Svar till Jan Nilsson (2010-04-09 08:51)
    Helt klart nyttjar M genom dig och andra i Vännäs nätet här och på andra ställen.

    Jodå, mycket fick jag med mig från Amsterdam och allt rymdes på min lilla kameras minneskort. Trots torkan där höll sig rosorna frsächa ända hem.

  3. Hans-Inge Smetana

    Har inte läst dina bloggar på några dagar därav inget svar. När man härjar som en skottspole i länet o landet i övrigt hinner man inte sitta på nätet 🙂 Har kommenterat på ditt förra inlägg och tar till oss av kritiken från en hemsidesmakare av stora mått 🙂 Kanske du vill ha ett extrauppdrag men då torde du väl lägga en röd dimma över all text så det är ju en risk. Men då skulle du ju gilla hemsidan.:-) Uppdatering kommer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.