Förstår inte…

Vad som får folk att läsa mina inlägg kommer jag nog aldrig att begripa.

I går skrev jag, som jag själv åtminstone tycker, några ganska angelägna inlägg. De handlade i grunden om bankernas steg mot allt aftersom få slippa sina kunder inne på kontoren – men förstås inte våra pengar som bankerna tjänar bra på.

De inläggen möttes med tystnad och gav måttligt antal besök. I dag har jag skrivit några mera nonsensliknande inlägg och de har visats betydligt större intresse. Åtminstone om jag skall tro vad statistiken på sidöppningarna visar.

Tydligen är det så att mina läsare är mera intresserade av smålustiga inlägg än inlägg med allvarligare innehåll och det får jag naturligtvis acceptera.

7 kommentarer

  1. Arbetare

    Räkna inte bort oss läsare helt vad gäller seriositet! För min del hade jag inte sett inlägget om banken,sorry. Men jag håller med, kontantlösa banker är en skam. Devill bara tjäna pengar på våra lån och fonder, allt annat är bara besvär. Tyvärr komplicerar det vår vardag till mans- inte minst för godemän.
    Här håller jag med Sjöstedt, som vill ha tillbaka de små lokala bankerna utan det stora alltöverstigande vinstmmaximeringsintresset!

  2. Arbetare

    Vill tillägga att jag tror det kommer att bli värre vad gäller bankernas girighet. Vi har redan sett bankkriser ett par stycken- det kommer fler. För att tjäna mer tar de stora utlåningsrisker hela tiden, tillslut eller om igen blir skuldmättnaden total-det finns inte pengar nog att betala med! =kris igen, värre än förra. Trycker man massor av nya pengar, inflation. Men det bara fortsätter, skattebetalarna får lösa ut krisande banker och allt fortsätter som förut.
    Snart tror jag ändå man nått vägs ände och ett helt nytt system måste till. Tyvärr far nog småfolket(vi) illa när krisen m stort K slår till.(som i Grekland)

  3. Monica Wahlström

    Svårt hinna med i ditt tempo!

    Tyckte det var oerhört intressant med bankerna och kontanterna, alltihop. Blir oerhört frustrerad, det måste ju kunna fungera!!! Du gör det toppen som förvaltare, det är ett så oerhört viktigt uppdrag!!!

  4. Karl-Gustav Sjöström

    Svar till Monica Wahlström (2012-04-23 19:34)
    Tack för de orden! Chefen på Swedbank i Vännäs ringde i kväll (!) och meddelade att juristerna inte kommit på ett sätt för en icke skrivkunnig, utvecklingsstörd person att genom sin gode man komma åt sina pengar, d.v.s. få ut ett bankkort. Hon höll helt mig om att detta är fullkomligt oacceptabelt.

  5. Krister Klermalm

    Det lättsammare är enklare att förhålla sig till. Däremot när det handlar om mer allvarliga saker så blir det svårare. Oftast får jag destruktiva och negativa toner i kommentarerna, knappt med instämmande till hur det verkligen ser ut i vårt samhälle.
    De modiga som har skrivit blir genast påhoppade av dessa cyniska personerna så det lönar sig inte yttra sig därefter. Istället av andras tystnad borde de som håller med om vad som står i bloggen höras än mer så den massa är större då syns mest.

    Ska läsa din bank inlägg. Det är bra att varva som bloggare med lättsamma ting jämte tunga hanterbara saker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.