Sju år sedan

 

Nu är det sju års sedan vi gifte oss, Peggy och jag. Det formella jobbet för att få oss gifta sköttes av min dåvarande chef, kommunchefen Lennart Olofsson. Han lämnade ingen hållbarhetsgaranti, men som det känna i dag skulle utan vidare ha kunnat gjort det.

Tiden går fort och nu har alltså sju år gått, sju kärleksfyllda år som dessutom varit fyllda av mängder av äventyr och spännande upplevelser tillsammans. Morgondagen är den första dagen på det åttonde året och i kväll firar vi det hela i hemmets lugna vrå, som det brukar heta. Södag kväll passar nämligen sämre för ett eller två glas vin till maten.

Vårt äktenskap har goda förutsättningar att hålla livet ut konstaterar vi tillsammans när vi tittar bakåt i våra liv. Jag var gift i 38 år, innan jag så oväntat blev änkeman. Peggy var gift i 25 år, innan hon skilde sig. Vi har alltså 45 respektive 32 års erfarenhet av att vara gifta och det är egenskaper som vi nu båda inser värdet av att ta vara på.

Tack min älskade Peggy för våra år tillsammans. Du är den som fick offra mest för att det skulle bli möjligt. Jag kommer alltid att göra vad jag kan så att du inte skall behöva ångra ditt modiga steg att lämna "allt" i USA och flytta till mig för bli min fru.

 

7 kommentarer

  1. Berith

    Varmt GRATTIS till er båda till bröllopsdagsfirandet och till den väntande Kinaresan!!Blir roligt att läsa dina bloggar om allt detta

  2. Isak

    Ett hjärtligt grattis till er tu
    Nu när ni båda fyller sju
    Tycker att du har en jätefin fru
    Måste varna dig för kung fu
    Och att inte hamna i Katmandu´

  3. Ingegerd Jonsson

    Grattis!
    Tänk så fint skrivet.
    Jag brukar läsa din och Jans blogg, för dom är otroligt intressanta och småfundiga.
    Nu önskar jag dig o Peggy all tänkbar lycka, på resten av era liv

  4. Vigselförrättaren

    Grattis och lyckönskningar till er båda.
    Även om jag inte lämnade någon garanti och inte heller medgav någon ångervecka har jag följt upp förrättningen.
    Kvalitetskontrollen visar att ert äkenskap visar alla tecken på att förbli lyckligt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.