Tyst från Brån

I morgon åker vi till Kina. Efter noggrant övervägande bestämde vi oss för att inte ta med den nya laptopen. Skulle vi tid över i det späckade programmet, så bör den inte ägnas åt datorjobb.

Men förstås… kanske hittar vi ett internetkafé någonstans så att vi åtminstone kan lämna ett livstecken eller två till mina trogna bloggläsare.

Ha det så skönt i det fina men svala västerbottensvädret. I Beijing kommer det att vara 28 C på onsdag, när vi landar där. Jag vill bara göra er litet avundsjuka.

5 kommentarer

  1. Hans-Inge Smetana

    Men hur ska vi klara oss utan dina kloka tankar o synpunkter. (Förstås när du inte håller med mig är ju synpunkterna mindre kloka :-))
    Ha det riktigt bra i Kina men ta med munskyddet. Min son var i Beijing innan OS o vittnade om otroligt förorenad luft. Så när du kommer hem får du fylla lungorna med fräsch Brånsluft igen. Då har du nåt att längta till. Hoppas vi får höra lite livstecken från dej på resan.
    Ha det bra o hälsa din Peggy.

  2. Kalle

    Tack för hälsningen. Munskydd tror jag inte på, om du nu tänker på influensan. Dessutom är det ju inte särskilt praktiskt för oss ”nygifta”, som vill pussas då och då.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.