Musen som röt

Det är inte helt lätt att inse att man själv bara är en obetydlig mus, vars "rytande" få bryr sig om. Jag inser det först nu, men har ändå väldigt svårt att acceptera det – men är förstås tvungen att göra det.

Det som fått mig att inse detta är vänsterpartiernas i Vännäs totala nonchalans inför det jag tagit upp här, nämligen deras frånvaro i det utan tvekan mest publika och lokala debattforum som ju VK-bloggen är.

Mina två inlägg i ämnet har inte fått en enda liten kommentar från "min sida" av blocklinjen, d.v.s. Socialdemokraterna eller Vänsterpartiet.

Hur kan dessa partier med de resurser de utan tvekan har, både vad det gäller förmågan att uttrycka sig i skrift och kunskaper om hur man använder VK:s numera så fina bloggverktyg? Och hur kan man hålla sig borta från internet inför höstens val, när i stort sett alla tycks mena att Obamas framgång mycket berodde just på hans smarta sätt att använda internet?

Visserligen har man sin webbplats, där man fortfarande pratar om hur 1:a maj skall firas!

Moderaterna är f.ö. inte heller så aktuella, eftersom de fortfarande inte har en enda nyheter under länken "Nyheter" på sin webbplats. Så har det varit i mer än en månad nu. Vänsterpartiet sörjer fortfarande valförlusten 2006 på sin webbplats! Tala om aktualitet!

2 kommentarer

  1. Monica Wahlström

    Ja, lite märkligt kan det allt anses vara… Jag fick ju iallafall en enradig respons när jag skrev om det låga antalet vänsterbloggare…

    Du kanske får ta det direkt med någon av de socialdemokratiska företrädarna, eftersom det verkar vara så väldigt tyst på just vk-bloggforumet. Och de är ju onekligen ganska många som är representerade i fullmäktige av just socialdemokrater, så någon borde ju ha något att säga, om du bara får tag i en?…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.