Mänskliga behov

Vad gör de måntro med all osålda limpor?

Det är inte alltid så lätt att veta, vad som egentligen mänskliga behov och vad som tillverkningsindustrins och handelns behov av att tjäna pengar.

Behövs det verkligen ett 50-tal olika limpor för att vi skall få våra behov av just det livsmedlet tillgodosett? På den här affären finns ca 160 hyllmeter med limpor.

Detta enorma utbud gör det bara svårare att välja för en genomsnittskund, antar jag. Inte blir det lättare av att man som vi fortfarande försöker hålla oss till en lågkolhydratkost. Det borde förstås vara lätt för oss, eftersom vi ju egentligen skall avhålla oss helt från bröd. Vi fuskar dagligen vad gäller kolhydratintag.

 

2 kommentarer

  1. Hans-Inge Smetana

    Men visst är det bra med valfrihet! Men även för mig som gillar och värnar om valfrihet kan också tycka att det ibland går till överdrift. Det räcker ju med några färre också. Men av bilden att döma så är det stort utrymme för varje sort så då kan man ju ha fler hyllmeter bara man har plats i butiken vill säga.
    För det går ju också en gräns där valfrihet ställer till problem. Det är ju diken på båda håll. Men för nu inte in denna parameter på politiken i Vännäs. För där har vi långt till valfrihet 🙂

  2. Karl-Gustav Sjöström

    Svar till Hans-Inge Smetana (2010-05-22 01:07)
    Du ser då politik i allt, Hans-Inge! Men visst har vi väl valfrihet i Vännäs. Vi kan ju snart välja en valsedel som bidrar till ett fortsatt S-styre i kommunen, eller hur?

    Kolla bakåt i mina blogginlägg, så hittar du litet beröm för din aktiva politiska gärning. Du kanske har missat det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.