”Konstiga” hundar


Vår närmaste stad, St. Joseph, har varje år en utställning av lokala konstnärers konstverk runt om i stadens centrala delar. I år är temat hundar.

När vi kom dit var alla hundar noggrant täckta. En polisbil dök plötsligt upp och satte igång sina sirener, som var en signal till alla närvarande konstnärer att avtäcka sina hundar.

Massor av människor vandrade sedan runt och fotograferade och pratade med de olika konstnärerna. Där fanns hundar av olika storlekar och med ytterst fantasifulla dekorationer.

Märkligast var nog den på bilden, vars hela kropp var täckt av armbandsur. Han hade f.ö. ett mycket passande namn, nämligen Watch dog. Jag kunde dock inte upptäcka någon Rolex bland dem alla.

Ovant för en svensk bjöd staden alla som ville på varmkorv, dryck och en stor kaka. Solen sken över Lake Michigan och det hela artade sig till en mycket trivsam afton.

2 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Svar till Monica Wahlström (2010-05-22 09:43)
    På tal om ”rondeller” – närmaste stad(en av The Twin Cities) Benton Harbor, har nyligen fått sin första ”roundabout”, som de kallar rondellerna här. På nätet kan man tala om vad man tycker om den. Skyltar vid infarten till rondellen säger varnande att man skall komma ihåg att man kör ”counterclockwise” i den. Bra råd!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.