Så borde de vara

Monica W från Vännäs ger i sitt senaste inlägg exempel på hur det borde vara här på VK-bloggen. Allt för mycket skrivs och får inte ens en enda liten kommentar. Men bemöts mitt inlägg med väl genomarbetat och analyserande inlägg.

Om fler tog sig tid för det, skulle det bli mycker mera intressant att följa de olika blogginläggen. Några av oss skulle dessutom kunna lära oss att bättre formulera oss i vårt bloggande.

Tack Monica – även om ditt inlägg med sitt uppriktiga innehåll tog från mig allt självförtroende, när det gäller att uttrycka mina tankar i skrift. I fortsättningen får jag nog skriva ner dem i min dagbok i stället – om jag nu hade någon förstås.

Även den här gången låter det skrivna värre än det är. Förmågan att skämta finns i alla fall kvar.

3 kommentarer

 1. Monica Wahlström

  Nej då! Du bad om hjälp, och snabbt skrev jag ihop en liten analys. Jag inser nu när jag läser om mitt inlägg att det är ett utifrånperspektiv – jag har verkligen tagit mig an texten, utan att tänka så mycket på dig:-) Jag tror inte du riktigt avsedde den effekt inlägget nog fått när många läst det. Frågan är nu – kan du förstå varför det kan uppfattas som ett påhopp? Och du- av dina vid det här laget kanske 100-tals bloggtexter – inte får väl analysen av ett dig att ge upp? You’ve got more guts than that! Och-du skriver oftast utmärkt och mycket intressant!

 2. Arbetare

  Det hade varit bra om Monica analyserat W-bloggen lika nitiskt. Eller om ngn annan moderat i länet gjort det.
  Nu är den städad och fin, det är försent, men vi vet vad vi läst under våren och sommaren.
  KG har också läst och förstått, men kan ju inte nu hänvisa till det som raderats!
  Dåligt av W att ladda mobil istf att ta emot samtal fr KG- dålig stil!

 3. Karl-Gustav Sjöström

  Svar till Monica Wahlström (2010-07-29 20:31)
  Of course I have got more guts than that, much more!

  Bästa Monica, du känner mig inte tillräckligt för förstå när jag skämtar. Jag är bara tacksam för din analys och precis som jag skrev i en kommentar, så förstår jag nu varför det skrivna kan uppfattas som ett påhopp (men ändå mer på partiet än på en av dess företrädare). Jag har f.ö. försökt ringa Fredrik, men utan framgång. Han har inte mobilen på. Säkert blir det fler bloggtexter från Brån.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.