Moderaterna i särklass

Om det vore ett partis grad av närvaro i VK-bloggen som avgjorde mitt val av parti vid valet, skulle det definitivt bli Moderaterna jag skulle välja, åtminstone i kommunal- och landstingsvalet.

Det känns för mig som om Moderaterna definitivt leder, när det gäller att på olika sätt, inte bara i VK-bloggen, visa upp sig. Kanske är det den "personvalskampanjande" Jan Nilsson från Vännäsby och hans aktiva närvaro "överallt", som fått mig att just i detta avseende sätta Moderaterna i särsklass.

Den mannen finns som sagt överallt och är dessutom duktig på att berätta för alla var hans finns och vad han ägnar sig åt. Hur han orkar, kan man undra.Han har onekligen lyckats väl med att göra sig känd som person. Han har också lyckats bra med att visa hur allmänt intresserad och kunnig  han är inom många ämnesområden. Trots min egen och djupt rotade skepticism inför det parti han företräderger ger han mig ett intryck av att verkligen vara en "ny" Moderat.

Mitt gamla parti, Socialdemokraterna, tycks i Vännäs helt sakna tid, intresse och kanske rent av förmåga att visa ens bråkdelen av Nilssons energi och lust att visa upp sig och sitt parti. Ännu sämre är det med Vänsterpartiet.

Det är kanske fel av mig att peka ut Moderaterna som det enda bloggaktiva partiet i Vännäs. Nilssons framträdande insatser får mig dock att göra det, även om de övriga oppositionspartierna i Vännäs också är långt mera aktiva än Socialdemokraterna.

5 kommentarer

  1. Ingegerd

    Strongt av dig att rosa Jannes insatser i valrörelsen.
    Jag håller fullständigt med, att han syns och hörs, överallt och dessutom intresserad av allt. Jag har inte heller stöttat det parti som han företräder. Men tack vare hans enorma insatser, så får jag nog tänka mer än en gång innan jag går till valurnan.
    Ha en bra dag önskar en flitig läsare av din blogg

  2. Peggy

    Nej, det är inte alls fel av dig! Du är duktig på att iakkta det som folk gör och ge tillbörligt beröm till de som har förtjänt det – som Socialdemokraterna tyvärr inte har gjort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.