Politikernärvaro efter valet

En personvalskampanjande moderat finns numera "överallt", där något händer. Det behöver inte ens hända något. Ett lustigt ortnamn räcker för att han skall stanna till och ta ett kort eller två. Det får mig att undra litet över framtiden.

Kommer vi att kunna räkna med samma brinnande intresse av att visa sig i alla olika sammanhang, om han mot förmodan skulle nå "sina drömmars mål", riksdagen alltså?

Visar har dpå samma intresse för verklighetens folk (förlåt KD, att applicerar er devis på fel parti), är han verkligen värd all beundran och kanske rent av en röst vid nästa val. Det känns tämligen riskfritt att lova det. Annars skulle jag nog inte göra det.

4 kommentarer

  1. Monica Wahlström

    Nu kampanjar han vad jag förstår heltid på en slags specialsemester. Kommer han in i riksdagen lär han ha fullt upp med riksdagsarbetet, så då hoppas jag att han inte har tid att vara närvarande på samma sätt som de sista veckorna innan valet!.

  2. Jan Nilsson

    Ja du Kalle, det här var inte lätt att kommentera.
    Liksom du gör har jag gett plats för vardagens kuriosa även långt före valrörelsetider.
    Sen är det klart att jag jobbar i dessa tider. För Alliansseger, Alliansmajoritet och för en riksdagsplats. Om det är mina drömmars mål vet jag inte om jag kan säga. Har högre mål *s* Har även av flera skäl en bävan inför uppdraget.
    Får nog återkomma till det här i bloggtext. Utrymmet här är för begränsat.
    Skulle jag komma in vill jag verkligen inte bli dryg och märkvärdig och en sådan som gör skillnad på folk. En sådan katastrof vore lönen inte värd.

  3. Karl-Gustav Sjöström

    Svar till Jan Nilsson (2010-09-05 14:09)
    Aningen skamsen känner jag faktiskt nu över mitt inlägg. Naturligtvis inser jag att en riksdagsman omöjligen kan vara på så många ställen som du är under valrörelsen. I varyt inte om han samtidigt vill sköta sitt riksdagsmannajobb på ett ansvarsfullt sätt.

    Jag ville egentligen bara lyfta frågan om hur intressanta vi alla är i dessa tider för våra politiker, ett intresse som alltid minskar efter valet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.