Jan Nilssons öppenhet

Jag gillar Vännäsmoderaten Jan Nilssons öppna och som jag tror ärliga sätt att beskriva saker och ting. Alla inser förstås att han gör det utifrån sin synvinkel. Något annat sätt att göra det på finns helt inte.

Han var väl den förste som offentliggjorde allianssprickan i sin sin blogg. Antagligen gillas inte detta av alla alla i alliansen (den f.d.?).

Alla som har läst Lennart Holmbergs blogginlägg i frågan undrar förstås om det är riktigt det han skriver.

Är det verkligen så, Jan Nilssons, att samabetet föll på grund av Moderaternas krav på att få vice kommunalrådsposten?

5 kommentarer

 1. Jan Nilsson

  Tack för vänliga ord!
  Vi har inte haft allians, men ett väl utvecklat valtekniskt samarbete som många i hela borgerligheten kommer att sakna.
  Moderaterna har absolut inte kastat ut C, det kan vilken initierad centerpartist som helst intyga. Det har varit osäkert vilken kommunalrådskandidat största partiet skulle lansera, men det har inte rått någon tvekan om Ulf Eriksson som gemensam kandidat. Samarbetet föll på annat.
  När det nu fallit blir det två kandidater, men (S) har också tydligt signalerat sitt ingripande i det här läget. Man tänker stödja minoritetsminoritetens i.o.f.s. goda förslag.

 2. Jan Nilsson

  Du är en klok karl, så jag är inte så förvånad. 😉
  Hade jag farit med osanning hade det dessutom funnits många insatta som kunnat och velat korrigera mig.

 3. Monica Wahlström

  Karl-gustav- jag hoppas du hunnit läsa mitt inlägg. Jag begriper ingenting av det som holmlund uttalar sig. Och jag har varit med i förhandlingarna. Tycker hans tvärsäkra – och helt felaktiga uttalanden är mer än beklagliga!

 4. Karl-Gustav Sjöström

  Svar till Monica Wahlström (2010-11-25 19:33)
  Jodå, jag har läst ditt inlägg och läser dem alltid förresten. Jag håller helt dig om det beklagliga i att Holmlund kan uttala sig med så stor säkerhet om något som han inte vet. Jag litar alltså både på dig och Jan Ni i detta fall – och i många andra fall också för den delen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.