Falskt klingande ord

Så här ser ett hårkors, någon man ser genom ett kikarsikte. Mitt i detta hade Sara P placerat en bild av den mördade kongressledamoten.

Sara Palin, som en tid haft ett kikarsiktes hårkorst inriktat mot den skjutna kongresskvinnan i Arizona, skriver följande på sin webbplats:

"On behalf of Todd and my family, we all pray for the victims and their families, and for peace and justice."

Sällan läser man så falskt klingande ord. Hon har naturligtvis inte velat att någon skulle skjuta kvinnan i fråga, men närmare i en sådan önskan än symboliken i hårkorset kunde hon knappast ha kunnat  komma.

5 kommentarer

  1. Anne-Marie Mäkelä

    Att en vuxen människa som är så i blickfånget tillåter sig att använda sig av sådana symboler som hårkors, är rentav beklagligt. Vilken människosyn. Vad hände med det gamla hederliga ”man får inte peka på en annan människa”, vare sig med finger, eller vapen?

  2. Arbetare

    Vi har uppenbart republikaner, M, men ännu ingen Palin eller teaparty-rörelse.
    Hoppas jag.
    Det räcker ändå med hårdföra bakåtsträvare.

  3. Stefan Westermark

    Jag ska själv lägga upp en liten artikel om detta. Skulle vara roligt om man fick lite input på den. Den kommer dock att variera sig väldigt från ditt inlägg.

    En liten sak om Thea-party rörelsen: Sara Palin är INTE dess ledare. Om det finns en ledare till den rörelsen så är det Ron Paul. Sara Palin är själv utnämnd ledare för den rörelsen, lixom al-gore sa att han uppfann internet. Men synar man inte lögner så kommer folk iväg med lögnerna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.