En annorlunda fredagkväll

I kväll blir det en mycket annorlunda fredagskväll.

För första gången, sedan Peggy flyttade till mig, kommer vi inte att vara tillsammans här hemma. Peggy skall nämligen vara på ett irländskt jam på Krogen Krogen i Umeå. Men hon lämnar mig inte helt ensam hemma utan tillsyn. Min lillebror är nämligen här för att titta till mig.

Förmodligen blir det nästan samma "mysrutiner" som det brukar bli, men bara nästan, d.v.s vi kommer nog att titta på samma TV-program som vanligt. Naturligtvis kommer jag att sakna de "riktiga" fredagsmysaktiviteterna, som inte kan komma i stånd utan Peggys närvaro.

2 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Svar till Fru Karlsson (2011-01-21 19:42)
    Jag skall ”mysa” här med lillebror. Tänk dig två gubbar, 58 och 69 som sitter här på TV-soffan och mumsar jordnötter och dricker Coca Cola till. ”Coolt”, eller hur?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.