Bloggvänner

Det slår mig just nu, hur många olika slag av vänner man kan ha. Alla är mer eller mindre värdefulla och glädjande att ha.

Nu tänker jag på en katagori, som för mig blivit något som mer och mer kan jämställas med vänner, bloggvännerna alltså. Många är ganska öppna i sina egna inlägg. Tonen och innehållet i mångas kommentarer är dessutom av sådan art att jag förbehållslöst tar dem till mig som om de vore skrivna av mina vänner.

Larvigt och dumt av mig? Kanske – men så är det i alla fall.

5 kommentarer

  1. Miss Minnalainen

    Klart man kan få vänner via bloggen, jag har lärt känna ett par stycken tack vare bloggen som jag sedan har träffat i ”det verkliga livet”. Mina bästa vänskapskontakter har jag just fått via internet.

  2. lf

    Det är klart att man får många vänner på bloggen.
    Vad som jag förvånar mig,jag skall säga att jag är bara en bloggkommentator,är att många politiska bloggare inte kan skilja på politisk kritik och personlig kritik.Jag håller med om att det är svårt att dra gränsen.Men ledande politiker bör bättre veta var gränsen går.

  3. Miss Minnalainen

    Internet är underbart, förr i tiden var man ju tvungen att cykla i flera mil för att komma till grannbyn för att gå på dans och träffa andra människor. Nu kan vi sitta bekvämt hemma och träffa folk över hela Sverige och världen.
    Vad roligt att läsa att du träffade din fru på internet! Hur länge har ni varit gifta?

    Till If : men politiska bloggare kan ju inte ens hålla isär sina privata liv och sina politiska åsikter i sin blogg så det är inte så konstigt.

  4. Karl-Gustav Sjöström

    Svar till Miss Minnalainen (2011-05-26 19:19)
    Vi träffades på internet, våra båda familjer, och hon har bott i Sverige i snart 10 år. Gifta har vi varit i snart 9 år – och känner oss fortfarande som nygifta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.