Tidsförskjutningen

Sverige är sex timmar före oss här i Michigan. Det får mig att undra över följande.

Vilka är det egentligen som läser mina blogginlägg, även när de publiceras framåt de s.k. småtimmarna i Sverige? En ganska vanligt tid för mig är att skriva ett och annat inlägg och även publicera det, när klockan som nu är efter 03:00 i Sverige.

Av den statistik som redovisas ser jag att det faktiskt finns människor som är vakna i Sverige och inte bara vakna utan läser mina sena inlägg.

Kan det möjligen vara nattarbetande med tillgång till internet?

3 kommentarer

  1. Stina Jansson

    Jag sitter då och då och jobbar sent, till halv ett eller ett om jag är inne i ett go-flyt! Och när det är dags att stänga ned går jag ibland in och snabbkollar bloggarna, så en pingning vid den tiden kan mycket väl vara från mig!

    Men apropå tidsförskjutning så blir det verkligen nattsuddartid när man räknar om publiceringstiden för dina senaste inlägg! ”Äntligen” t.ex. som är inlagt kl 9.30, har du verkligen suttit och skrivit dessa kl 3.30 eller är du strategisk och lägger in en publiceringstid som ligger precis då folk (som jag!) har förmiddagsfika? 😉

  2. Karl-Gustav Sjöström

    Svar till Stina Jansson (2011-05-26 09:38)
    Såklart är det dig och ditt morgonfika, som jag tänker på när jag väljer den tiden för publicering :-).

    Skämt åsido – det händer att jag skriver ett par-tre inlägg på kvällstid här och sedan väljer att få dem publicerade olika tider som passar morgonläsarna i Sverige. Jag har faktiskt inte tänkt på detta som en form av strategi, men kanske är det det ändå.

  3. Miss Minnalainen

    Ja det har jag också funderat på! Är det nattarbetarna som har en lugn stund på arbetet eller är det helt enkelt folk som har svårt att sova för det är en hel del sidvisningar som sker nattetid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.