AAA innebär trygghet!

I morgon presenteras höst budgeten och vi vet redan nu några av de satsningar som kommer. Fokus är tydligt. Det handlar om att ta ansvar och om arbetslinjen. Här är alliansen helt enig Det kommer satsningar på att få fler ungdomar i arbete genom ex en sänkt restaurang och catering moms. Det handlar om satsningar i skolan så att fler ungdomar lämnar skolan med godkända betyg Jag tycker det är spännande med de tre A: na. Alliansen tar Ansvar för Arbetslinjen.
Den senaste oppinions mätning som gjorts talar sitt tydliga språk. Människor i Sverige har förtroende för vår regering. Det spelar ingen roll att (S) bytt partiledare. Förtroendet stannar kvar hos den regering som tar ansvar.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

  1. Krister Klermalm

    Folket går på det innehållslösa retoriken med det slitna kommentaren att Sverige har sunda statsfinanser samtidigt ni har osunda välfärds politik. Hur kommer sig att ni backar i vissa frågor för att behålla eran position i minoritets regering. Skulle folket läsa undertexten och det finstilta så skulle väljar stödet se ut annorlunda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.