Gå för företagsamheten i Lycksele

Gå för företagsamheten, ett arrangemang ordnat av Svenska näringsliv i över 100 av Sveriges kommuner. Det går ut på att företagare och politiker träffas för att promenera och diskutera aktuella frågor. Jag var med och promenerade i Lycksele i går och träffade flera av Lyckseles alla företagare. Vi diskuterade alltifrån anställningsregler till infrastruktur och det är ett enkelt sätt att föra en konstruktiv dialog.

 

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. Tor Eriksson

    Hej igen.

    Vad pratade ni om. Var det generella frågor och problem eller kan man hoppas på att det också handlade om konstruktiva förslag och idéer som kan gynna Lycksele med omnejd? Om det är så, som jag hoppas, hur kommer det att synas i verkligheten? Jag vill prata med dig om en helt annan sak så jag skulle vilja ringa dej. Är det OK?.

    Mvh

    Tor Eriksson

  2. Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

    Svar till Tor Eriksson (2013-04-16 19:02)
    Upplägget med denna aktivitet är att varje företagare promenerar med en politiker och diskuterar för dom angelägna frågor, Jag vet inte vad de övriga diskuterade men det ska redovisas av Svenskt näringsliv som har dokumentärt vad alla promenerande par diskuterade.
    Det går jätte bra att ringa mig, annars är jag hemma på fredag om du vill träffas och prata.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.