Verksamhetsbesök i Lycksele

Företagsbesök på Samhall tillsammans med Region chef Robert Cortinovis och Arbetsområdeschef BoÖsten Sjöberg. Sveriges näst största företag med drygt 20 000 medarbetare. Möjligheten att erbjuda människor med alla slags funktionshinder ett arbete och ställa frågan " Vad kan du göra" är ett framgångskoncept. Samhall har idag verksamhet i nästan alla Sveriges kommuner och verksamheten är på många håll väldigt avancerad.

Jag lämnade Tannbergsskolan 1984 och mycket har hänt sedan dess. Det var ett intressant besök att träffa lärare och elever på olika program på  gymnasieskolan. Det finns många olika verksamheter på skolan som har vuxit under åren och det är kul att det fortsätter att utvecklas.

Michael Johansson VD på Remodul AB, ett företag som tillverkar moduler till blandannat byggföretag. Det öppnas ständigt nya marknader för dessa mobila moduler som utrustas precis efter hur kunden vill ha dom. Det finns många spännade idéer för framtiden inom företaget.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>