Arbete mot bidrag!

Debatt i alla slags media målar upp bilden av den viktigaste valfrågan inför valet den 14 september. Det handlar om jobben! I söndagens ekonomidebatt var Alliansens företrädare med finansminister Anders Borg i spetsen tydliga med att fler i arbete är den väg vi ska gå för att fortsätta bygga ett starkt Sverige. Fredrik Reinfeldt debatterade mot Stefan Löfven i Agenda och hade samma tydliga fokus. ” Vi måste satsa långsiktigt för att skapa arbetstillfällen” Den stora jobbsatsnng på unga som (S) lanserat handlar om att med statliga medel finansiera snabbutbildningar inom vård och omsorg som varar under 12 månader. Sverige behöver fler företag som anställer unga, därför är satsningen på sänkt arbetsgivaravgift för unga helt rätt stimulans för att öka antalet unga på arbetsmarknaden. Vi ser en tydlig skiljelinje mellan Nya Moderaterna och Alliansens arbetslinje och (S) allt mer tydliga bidragslinje!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

6 kommentarer

  1. nisse

    Jaa vad säger man nu när vi inte ha råd mer än att alla våra pengar skall gå till invandring hur tänker ni lösa det

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Vilken slags människosyn har du när du ser först på att vi ska göra av med pengar istället för att rädda människor undan en säker död!

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Alla människor har rätt till hjälp och stöd. De människor som har det svårt i vårt land behöver en annan hjälp än de asylsökanden som flyr för sina liv.

  2. John

    När man läser de svar du ger till de som kommenterar din blogg så inser man att du har inte koll på hur man ska överleva på A-kassa ( 10 000 kr /månad ). Skulle du överleva på den summan om du blir arbetslös ?

  3. nisse

    Jag förstår inte eran politik hjälpa flyktingar titta i Göteborg Tensta fitja rinkeby och sånt vill ni att vi ska hjälpa å där hittar du inte många skattebetalare ni kan göra en resa dit äre okej kan vi följas dit så få du se Sveriges verklighet. Och ni pratar om deras kunskaper men i vilket yrke då?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.