Nätverkande kvinnor!

Tisdagkvällen tillbringade jag i Umeå tillsammans med 50 spännande, nyfikna och nätverkande kvinnor. Vi diskuterade en rad olika aktuella frågor och det är intressant att vara delaktig i en dialog med högt i tak där vi inte kände varandra tidigare men åsikterna framkom med stor tydlighet vilket gav en spännande dialog i gruppen. Det är sådana tillfällen som ger guldkant på tillvaron. Våld i nära relationer stod på agendan och det var intressant hur stort engagemang det finns i frågor som vi alla borde ha högt på agendan för att tillsammans skapa en förändring.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>