Miljoner till kvinnors hälsa!

Den rödgröna regeringen har beslutat att tillföra mer pengar för att förbättra kvinnors hälsa. I denna satsning är förlossningsvården en prioriterad fråga och senast den 31 augusti detta år kommer 300 miljoner kronor att fördelas ut. För Västerbottens del innebär det nästan 8 miljoner kronor för år 2017. Det är positivt att satsningar görs på förlossningsvården och att det kanske kan stimulera fler att utbilda sig inom området

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>