Hedrande nominering!

Sedan i måndags har det snurrat rejält på den politiska spelplanen. Moderaternas valberedning har uppmanat till en bred och öppen process vad gäller nomineringar till ny partiledare. Moderatkvinnornas nationella styrelse har därför valt att nominera utifrån att dom är ett nätverk som ska stötta kvinnor inom partiet. Moderatkvinnorna jobbar för jämställdhet där kompetensen är det avgörande och inte kvotering .
Moderatkvinnorna valde i detta läge att nominera mig som en av kandidaterna till partiledare till Nya moderaterna. Jag kan inte säga annat än att det är hedrande att bli nominerad och att det känns roligt att bli uppmärksammad som en kvinna med stor kompetens.
Nu är det upp till valberedningen att gå igenom det stora antal kandidater som alla förbund och föreningar valt att nominera. Jag skulle i dagsläget säga att det är ett ”lyxproblem” för oss moderater att vi har så många bra kandidater att välja bland.
Den 1 oktober väljer vi ny partiledare och det känns tryggt att den som blir vald har kunnat tas fram från ett stort underlag kompetenta kandidater.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>