Förtroende?

Tillbaka efter några veckors semester och tid för reflektion. Jag läser i media att den rödgröna sidan av politiken har större förtroende i vårdfrågor än vad allianspartierna har. Det är inte något nytt fenomen men jag ändå inte låta bli att fundera vad detta står för. Förtroende är något som måste förtjänas och det innebär att man måste uppvisa något slags positivt resultat för att visa på detta förtroende. I Västerbotten har den rödgröna ledningen höjt landstingsskatten men fortfarande uppvisas ett enormt stort underskott. Vårdköerna växer och vi är inom många områden sämst i landet på att erbjuda vård i tid. Hur kan den rödgröna ledningen få fortsatt förtroende med ett sådant resultat år efter år. En fråga att ställa sig!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

4 kommentarer

 1. leif

  Jag undrar vilka droger en moderat skulle behöva ta för att lyckas se igenom det skal ni lever inom.

  Inte så konstigt att alla andra rankas för er i vårdfrågor. NI går ju till val på att cancersjuka behöva jobba för att kunna klara sig. Hur kan någon ta er på allvar på vårdfrågor när det är så?

  Klarar du att tänka så klarsynt? Tveksamt va?

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Det är så trist med dina kommentarer som inte är objektiva utan bara ideologiska. Det innebär att trovärdigheten faller omedelbart

 2. Oberoende Politisk Bedömare

  Gissar att det beror på att väljarna ser hur illa det går i Moderatledda landsting där vårdköerna växer, ekonomin går åt skogen, byggprojekt fördyras, moderatpolitiker fifflar med skattepengar som ges till anhöriga, sjuksköterskor säger upp sig och så vidare.
  Allt detta har hänt både i moderatledda Stockholms Landsting och i moderatledda Region Skåne.
  Detta ser väljarna och det är nog inget dem vill ha här i Västerbotten.

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Jag funderar mer på vilket parti det är som styr den stora majoriteten av våra landsting, inte är det M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>