Maktskifte i kommunen!

Alla röster är inte räknade ännu och valresultatet är preliminärt. Det jag kan säga är att Alliansen i Lycksele gjort ett fantastiskt val och har nu en majoritet i kommunen. Detta innebär ett maktskifte i Lycksele och det är intressant att Lyckselebor som vill ha förändring gått från ord till handling och röstat fram ett nytt styre i kommunen. Det kommer inte att bli enkelt men utmaningar är till för att hanteras.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>